Berat Badan

Berat bdan sya smakin mnurun sdngkn sya mkn byk n rsa loya pun dh kurang..skrng preggy 15wks 1day..haritu pegi kk turun lagi 200g..risau pla ni..spttnya makin naik berat bdan sbb janin smakin membesar???

2 Balas

Minum susu sis jadual makn kena teratur... Mkn mkanan berkhasiat yg boleh membantu mnambahkan berat sis... Cuba minum susu sis...insyaallah berat sis naik...

Banyakkan minum susu. Sy pun haritu tak naik pun. Ni dah naik 1kg bila dah nak 19w. Kena bebel dgn doc 😅

5y ago

Sama2 🤗