Kurang Darah dan vitamin

Mommy2 preggy semua..ade tk awk smua mcm saya yg smakin hari buntin membesar makin tu darah brkurang.. Drah sya mula2 dri 11% normal turun 10.3% lepastu skrg 9.9%.. Sdgkn sy dh byk mkn sayur,hati ayam dan sayur bayam tau..tapi drah makin brkurang malahan berat badan naik 3kg sbulan..now dh 57.4kg dari 50.3kg dulu.. So spa yg ada pngalaman dlm ni tlg bgitahu may ye..tq..

1 Balas

Cara makan vitamin awk betul tak dear? Ada minum yg berkafien tak?

5y ago

Betul sis.. Ada ubat utk tambah darah tu brapa kali tuka sebab setiap kali makan satu biji memang akan muntah semua mkanan dlm perut.. Pil tu tak serasi dgn sy lah kak..risau pulak sy