Kurang berat badan

Ank sya berat 6.2kg umur 6bulan. Bleh share ap jenis mknan yg bleh naikkan berat bdan ank sya. Nurse kta beratnya kurang utk bby umur 6 bulan.

5 Balas

anak sy pon mmg kurg berat bdn. walaupon minum susu fullcream fernleaf. mkn pon byk. asek jmpe doc pakar makann je. tp mmg bdn die mcm tu. janji ank selera mkn n susu ok. berak ok. jgn risau sis 😁

hi kalau nak idea for food yang boleh tambah berat anak boleh tengok kat fb happy baby foods malaysia. saya harap dapat membantu :)

2y ago

trima kasih respon. 🤗smoga Allah permudahkan sgala urusan awak.

Bagi anak makan brokoli, kentang isi ayam boleh naikkan berat badan juga. Awak kena kreatif dlam masakkan tu

boleh google

google