assalammualaikum smua..

Arini dh msuk 17w3d..apa ptut sya mkn ye untk naikkan berat bdan..sedih laa bla cek berat x naik2..berat awal khamilan 83kg..skrg 79.5kg..trun bnyk sngt..rsanya dh mcm2 sya mkn..

1 Balas

Klau bmi sis normal.. Sis x prlu risau tntg berat sis.. If sis terlbh berat.. Klau sis trun berat bdn pn x mengapa.. Nnty da abz morning sickness.. Bdn akn naik blik.. N selera brtmbh2.. So jgn risau ye.. In sya allah.. Xde pape.. Sye pn mcm sis jgk.. Skg da 30 week.. Berat naik blik mcm biase..