Hai nak tanya. Normal ke prgnant 34w berat baby 2.2kg. Semua org cakap kecil. Sy pn kadang jd down.

Berat Baby

12 Balas

rasanya orang gila kot ckp x normal tu sis.. pdulikan lah.. dah tu nak 34w 3kg ke ?.. bersalin nnt anak kluar 2.7kg pun dh kira ok.. Yg penting normal. kalau Besar2 msa dlm perut.. kluar nnt koyak sampai lubang jubur baru tau 🤣

1y ago

kan...mulut manusia ni mcm tu la. kita bila de ckp normal tu alhamdulillah dah. Org dok pertikai banding².