34w pregnant

Assalamualaikum hi mommies… saja nak berkongsi dan bertanya🥰 34w berat baby dalam kandungan 2.2kg normal tk? Lepastu bila scan doktor bgtahu kepala baby dah kat bawah dah masuk laluan sikit.. ready bila2 nak bersalin.. #firstmom #firstbaby #bantusharing

3 Balas

Baby saya 34weeks 2.3kg. Dktr kata normall.. and yes kepala baby dh masuk laluan. Pangkal rahim pun dh lembut dh ni.. menunggu je bila dia nak kluar huhu

11mo ago

Kena jumpa doktor bila dh start ada contraction. Nt doktor seluk utk check 😊

Waalaikumsalam. Ikut kata doktor. 😊 Setiap ibu mengandung kondisinya tak sama. Kalau doktor tak kata apa2 maksudnya berat anak awak normal.

11mo ago

betul ikut kata doc. sbb baby sy klu dgr cerita pglmn ibu2 dlm ni dgn doc masing2 kata kecik. tp doc sy kata okay normal je. jd kne dgr doc diorg lebih taw

saya pun 34weeks berat baby da 2 kg n kepala baby da kat bawah . dekat kk buat growth scan doc kata semua okay ☺️