Hai nak tanya. Normal ke prgnant 34w berat baby 2.2kg. Semua org cakap kecil. Sy pn kadang jd down.

Berat Baby

12 Balas

Normal kan, dlm apps ni dan dalam mana2 kalau kita cek berat baby normal ikut minggu, 34w ni berat baby normal adalah 2.1kg maksudnya ok la berat baby awk 2.2kg. Abaikan je apa org lain nak kata, xprlu nak didengar ckup lah skg awk risaukan kandungan awk. Dah dekat due kan. hehe.. Kang yg ckp baby berat lg berisiko utk czer sbb baby besar. Minta dijauhkan laa ye..