nappy cream

bepanthen or sudocrem? and why..

13 Balas

i use sudocrem, mmg berkesan. punya teruk ruam baby i, sampai berdarah. i guna sudocrem, sekejap je ruam tu hilang. dalam 2 or 3 hari.

5y ago

macamna sis guna sudocream tu

Saya guna bepanthen. So far serasi dengan anak. Takde ruam lampin. Tak pernah lagi cuba sudocream, so tak dapat nak compare.

bepanthen.. have tried sudocream trial pack but doesnt really like the texture.. but both work wonders when it came to nappy rash.

sudocream..dulu doctor yg recommend masa anak i warded..really good👍👍

my babies both guna sudocream. depend on baby's acceptance i guess

bepanthen... 5 anak Saya serasi Dan tiada masalah

Sudo cream.. Result was very satisfying 👍

bepathen..texture tak mengeringkan kulit

Kalau pregnant boleh guna x Sudocrem?

sudocrem