Hamil

Bengkak payudara dikatakan salah satu tanda hamil... Adakah tanda ini dikesan oleh semua orang atau sesetengah orang sahaja?

2 Balas

Sama dgn saya sekarang sis. Masa pregnant anak pertama takda plak sakit. Bila masuk 12 minggu, terus sakit, kdg2 teesentuh pun sakit. Lg2 kalau tak bra, sakit berdenyut2. Bila check breast mcm nurse ajar tu, takda plak ketulan. Mungkin hormon kot. Paling sakit belah kanan. Belah kiri kdg2 je sakit.

Time preggy sy takde rasa sakit breast langsung

4y ago

Yup normal tu 😁