ini tanda hamil ke ?

nak tau ..ini apa yer..sebelum nie mmg xpenah ad x penah jd...adakah ini salah sat tanda sy hamil ??#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

ini tanda hamil ke ?
12 Balas

ohh keputihan tu sis. sis xprnh ye sblm ni? sy dulu sblm kawen kdg2 ad. jdi klo kuar gni xpelik sgt.bila dh dkt2 period mmg kuar gtu.☺️ sis check Upt. klo period masih xmai sminggu. alhamdulillah sy dpt positif 5 hari sblm period lgi.lain bdn lain kan.

lain org lain2 sis .. sy aritu prgnant pun klua tanda mxm ni . tp banyakk .. g klinik doktor suruh buat upt . n prgnant alhamdulillah .. 2 mingu sblm tahu prgnant kputihan teruk tp x gatal .. insyaallah ada rzeki tu nnti

2y ago

sy mmg xde masalah keputihan

Tak semestinya tanda pregnnt sis, kdg2 kalau byk minum/mkn manis pun boleh kluar keputihan. Kena cek upt dulu baru tau 😊

Dah miss period x sis? Klu ada spotting boleh jd jgk. Maaf dlm gmbr mcm keputihan.

2y ago

Amiin²...sbb sblom kjadian yg nie ..sy ad kua darah kecoklat..tp mmg cikit je kua nya. lepas dri kua yg tu bru kua yg putih² nie. .

itu keputihan, kalau pregnant nanti cuba tanya doktor takut gbs +ve

Itu keputihan sis😅

tanda subur InshaAllah

Itu keputihan

tu keputihan

keputihan