Adakah anda gemar membeli botol susu bayi di kedai atau atas talian?
Voice your Opinion
Atas talian
Kedai

3057 respon

14 Balas

kedai.. sbb boleh tengok production date.. kalau beli online x byk seller nk bg kerjasama share production date sbb diorang nk habiskan stok.. takut dapat botol lama brg dh tukar warna.. nk return leceh

Online...hehe..bli je...tp smpai ank.setahun xpnh guna botol susu😅😅✌dia.xnk

I am more on buying online

Online.. Sbb byk pilihan

saya beli dari shopee

Kedai

kdai trus

Online

tidak

kedai