Berapa kerap anda pergi beli-belah untuk pakaian/beg baru selepas hamil?
Voice your Opinion
Sebulan sekali
2 kali sebulan
Setiap minggu
Tidak menentu

4050 respon

16 Balas

3,4bulam sekali...sgt jarang shopping2 baju atau kasut ni...tpi makan tu kebiasaan...baju bila lawa sdan minat sgt baru beli...even ada sale tpi x minat sgt still x beli...byk jer baju lagi...baik pakai mana yg tersimpan jer dlm almari tu...

Xbeli pun sbb jenis pakai dress Dan jubah longgar..smua muat n longgar2

Jarang beli sbb baju hamil sme saiz dgn xhamil😂

Rasa takde beli yang baru 🤭✌🏻

none actually... its not essential

2 kali je setiap kali hamil..

Beli jugak, sbb dah x muat..

beli kalau baju x muat dah

Xtntu..depend pd keprluan

Jarang sangat