Upt samar samar almost sebulan period delayed lepas gugur

Dah nak sebulan period saya delayed maybe sebab hormon saya masih tingtong tambah2 saya ada pcos. Tapi saya mengharap jugak samar2 ni akan pekat sampai date sepatutnya saya period 11/11 ni 🥹 seminggu selepas tarikh date 11/9 sepatutnya period saya tapi tak datang. So saya test upt tapi negatif. 2-3 harini perut and breast rasa tak selesa. Senang cerita sama simptom macam nak period. Saya baca banyak artikel & post2 dalam ni dan google, kebanyakkan said hormon and possiblity untuk pregnant jugak tinggi. Isnin ni In Shaa Allah saya akan buat bhcg. Daripada saya tertunggu2. Mengharapkan yang kalini ada rezeki Allah nak beri pada saya suami isteri. If takda, kami suami isteri harus teruskan perjuangan lagi ❤️ #Ttc4yrs

Upt samar samar almost sebulan period delayed lepas gugur
2 Balas

saya nmpak 1line je sis. klau btul samar xperlu cahaya matahari. dri samar samar baik sis try cb trus dpt jawapan.

8mo ago

Cuba sis guna digital cb

semoga dipermudah urusan