UPT double line tapi period

Upt double line samar tapi saya period. Kalau tgk pada gambar test tu +ve. Test ni saya buat selepas keluar darah sama mcm period. Saya dah check di klinik Dr kata belum nampak apa2 sbb baru nk masuk 5w tapi dinding rahim nmpk menebal. Dr kata mungkin bukan gugur. Ada yang pernah mcm ni tak? . #ingintahu #pleasehelp

UPT double line tapi period
3 Balas

Darah tu banyak atau tidak? Kalau spotting coklat sikit sikit itu threatened miscarriage. Selalunya doc akan provide duphasto (kuatkan rahim). Saya pun macam tu, spotting coklat sikit sikit on off. Waktu scan 5w pun rahim tebal. Lepastu bila 6w dah nampak kantung but still ada spotting

4mo ago

Saya sarankan awak ke hospital terus. Doc hospital akan check lebih details

darah tu bnyak ke or just spotting? klau bnyk mahbe chemical pregnancy. klau spotting non stop maybe ancaman keguguran. mtk dkt dr ubat kuatkan rahim

4mo ago

Darah byk. Mungkin chemical pregnancy

sapa pernah kena macam ni tahun lepas Dr check kena octopic pregnancy

4mo ago

kena buat pembedahan buang fellopian tube