Anda pakai bedak muka yang mana satu?
Voice your Opinion
Bedak compact
Bedak biasa

3974 respon

35 Balas

Compact powder..tu pn ms kluar umh..dlm umh xbrbedak..kekdg xsempat..😂😂😂since.ank dh lasak ni... Xdan nk brbedak..kcuali g jenjln..😂😂😂

not at all... seriously tak reti... pernah try, tp bedak jadi bercapuk2 .... disappointed hahahahahhaa

Duk d ruma pki pelembab jer..klu jln pki krim..dulu sblum pregnt,pki bedak compact..

bedak compac yang dpt freegift dari sblum kawen..smpai la ni tak luak2😂

skrg pakai grapesoil ng serum skin dessert je..xda compact ke tabur ke

Loose powder if makeup .. Klu dok rumah pkai baby johnson je

loose powder sahaja..jika di rumah..face xpakai apa²

Skrg prggnt guna bedak bby johnson biru tu je🤣

Bila di rumah bedak biasa.. Kluar umh compack

loose powder lagi elok dekat muka saya