xtiarap lagi...

Bby sy nak masuk 6 bulan dah..tapi xtiarap lagi n belum boleh duduk...normal ke?ada x ibu2 sini yg bby dia sama mcm bby sy??

6 Balas

Assalamualaikum, hai mommy. Mungkin lambat sikit, tp it's normal like baby sy 7 bln + mcm tu baru pandai meniarap & melentang. Now dh 9 bln dh belajar meniti......nk meniarap lambat, tp bila dh pandai sat ja dia dh move ke next step 😀😀. Mommy jgn stress, bykkan m'baca & follow perkembangan dia 😉