Menangis

Hai ibu2 semua.. sy nk tnya pengalaman ibu2 yg ade bby yg kerap menangis. Mmg normal bby nangis nk susu dan tdo kan.. masalah sy sdg susu kn bby dia nangis dan tolak susu. So sy pk bby nk tdo.then bila masuk buai.. bby nangis gak.. kenapa yea. Kdg2 sy pn xtau bby nk ape..? sy dh bw bby g pakar kanak2. Doc kata ank sy ok.. minta pendpt semua.mcm mn nk deal ank yg suka nangis ??

1 Balas

Ngis2 tu ade tgk atas x?tkt ade gngguan je klu smua xkena..Mcm anak sye tgk perut ok pastu mnum susu smua pon okey tpi tdur je xberapa nk..Pastu msuk buai dia xok jga..Tkt mcm tu je lh..Xade ape2 xpe..Hehe

5y ago

Terima kasih ats saranan ayh mithali 😊 semua tu dh buat. . Bby xde pandang ats. Tgk ank yg ni mmg akn nangis nk susu nk tdo n slps mndi. Main2 sekejap pastu nk tdo.. xdpt tdo mengamuk la dia..😅😄