Air masak

Bby sy masuk 6bulan 5 hari. Setiap kali makan kena bg air msk dlm 5ml mcmtu dlm syringe sbb dia xmau minum dlm botol. Lepas mkn ka apa msti ank mntk susu jgk. Bg air msk xmau. Mnum air msk sikit ja tu pn kna pksa. Takpa ka mcmtu mommies ?

1 Balas

Ya. Baby 6m minum 2oz pun dh cukup. Baby byk minum susu ibu dh kira oke. No worries.

5y ago

Ohyeke. Baby sy mcm sis la. Kurang minum air. Tpi bila dh masuk 7-8bulan. Ayah dia duk sua. Botol straw tu. Baru dia minum elok2. Kalo idak menyembur juga 😅😅