baby tolak susu

salam momy..ada tak mcm ank sy lgi sminggu nk msuk 6 bulan..tapi dah 3 hari dy xmau susu..bila bg ja dy ngis..tapi sy pksa jugak minum sikit..tapi sikit ja minum tu pun keluarkan balik..dy gigit2 ja puting botol tu..tapi xhisap..pastu xnk dah..sampai berjam jam xnak susu..

1 Balas

Anak sy msuk 5 bulan jadi mcm ni, mnum sikit je 1 atau 2 oz, skrg dh ok sikit, shri dia minum total kdg x smpai 20oz pn

5mo ago

Dua mngu mcm tu, ikut mood dia, skrg pun bila lapar sgt baru dia mnum betul2