Hai mommy blh bg tips x ank 2thn nk dy xnk buai lg..siang buai mlm xbuai

Ank 2 thn skr lps buai..ajar tdo bwah sme gn adek dy tp dy xnk tdo ambik mse 3 4jam baru tdo..dy buai dari 5bln smpai skrg. Adek dy xbuai smpai 9m tp cara skrg cm nk buai sbb ssh nk tdo

1 Balas

Latih dia tido pada masa yang sama setiap hari. Sebelum tido pastikan bilik gelap dan suasana senyap. Nanti dia akan terbiasa tanpa buai.

6mo ago

blik sntiasa glp tp sukr tdo..bnyk main..adek jnis tdo skjp2 lg pning