risau.

boleh ke bby kongsi susu ibu.. sbb bby kuat nyusu kdang2 klau sy tgglkn bby kt akk ipar dy tlg susukn bby sy..

1 Balas

Hi mommy. Blh je. Cuma anak tu kalau dh 5 kali kenyang akan jd anak susuan kakak ipar. Jadi, anak you n anak kakak ipar dh jd saudara susuan n tak boleh kahwin (haram) . Aurat kakak ipar n anak u (kalau boy) pun dh mcm ibu anak lah kiranya. Sebaiknya bila dh besar nnt kena bgtau dkt anak2 ya.

5y ago

klay cmtu xpela rsau juga sy.. lgpn bby mmg kerap muntah n muak susu kn wlaupun dh sendawakan dy.. bby x kerap nyusu dgn akk ipar pn sbb jrg jmpe dy.. klau blik sini je