bg anak makan nestle cerelac

bby nk msuk 7m x lama lg.. before this sy rjin buat kan dia bubur ad brokoli carrot ayam sy blend.. tp lpsni sy nk cuba bagi dia nestle cerelac je, sbb senang nak sediakan. start bln dpn sy dah krja, so drop kat babysitter sja..sy x pndai nak sediakan mkanan2 yg letak d chiller tu xpnh buat😅😅 saran ibu2 mcm mna?? ok x .. dah beli, belum bagi ank mkn🥰 korg ad jg x yg bg anak nestle cerelac ni? edit: Kalau nk buat bbur sndiri tp tkde blend and food processor baby tu, nak buat mcm mna ye??lenyekk je blh?

21 Balas

sy buat bubur then bekukan stock utk seminggu hantar ke pengasuh..bila nk mkn baru panaskan..