3 weeks newborn

Bayi xnak tidur..tidur masa didukung, lepas 5- 10 minit tdo dan bila letak kat crib dia bangun & nangis..setiap kali mcmtu smpai tdo pn xdpt..

3 weeks newborn
95 Balas

Bby sy baru 17 hari.. masa minggu pertama mmg ssh nak tido.. lepas 2 minggu sy ajar waktu die tido.. mcm malam sy gelap kan bilik, ade lampu samar2 je.. siang sy bukak semua langsir bg terang.. alhamdulillah skrg siang die berjaga.. mlm mmg die tdo.. die bgun ble nak susu je.. susu pun smbil baring.. alhamdulilah sy pun ckup rehat