Posisi tidur

Dulu masa umur 2 bulan tidur telentang, sekarang 5 bulan suka pula dia tidur macamnie.. Awal2 tue risau juga, balik2 bangun cek dia tdo, dan betulkan blk ke posisi telentang. Tapi bila telentang, dia x lena, mengamuk, nak tdo meniarap jg. Last2 mommy dia penat, biarkan jer lah kalau tue yg selesa. Comel pula tgok gaya dia tdo gini. Hihihi 😆#sajashare #1stimemom

Posisi tidur
1 Balas

Anak saya pun sama, suka tidur meniarap. Bila meniarap baru lena. Sampai sekarang dia dah umur 1 tahun 3 bulan dia masih suka tidur meniarap. Tapi sejak dah besar ni, dia sendiri pandai ubah posisi tidur dia jadi terlentang masa tengah tidur. 🤭😆Anak bujang saya tidur buas, tak statik. Mula2 je dia tidur meniarap, lepas tu free style. Habis satu katil dia conquer. Hahaha 😂 #TAPsupermoms #TAPactiveusers