waktu tidur

Hai nak tnye, normal tak baby sy 1 bulan 10 hari xnak tdo..siang pun xnk tdo..mommy is pening la 😭

3 Balas

x normal.. awak kne alert dgn wake window baby.. ckup time je kne tdo kan baby.. klu baby overtired pun, baby susah nk tdo.. ade jgak mse2 yg baby susah nk tdo, fasa sleep regression.. tp fasa nie x lme.. 3-4 hri pastu back to normal..

4mo ago

tulah maybe dia overtired.Fasa sleep regression ek? ok nnti google

lps susu bedung dia sis, sis yg kena ajar dia waktu tido. and waktu malam gelapkan bilik.

4mo ago

da buat dia xmau..ade yg xberes lagi la tu

Dia tak pandai tidur sendiri tu sis…bedungkan n dodoi.

4mo ago

satu lagi bukak white noise ada dkt youtube..