Breatfeed baby

Bayi saya terlalu suka sgd brestfeed sampai xnk berhenti dri walaupon dah lebih 1 jam menyusu.. Ada kah ini normal?

4 Balas

baby saya baru 26 days...asyik nak dukung and df xberhenti ..ltk Kat baby crib kejap jer dah nanges.. nak try puting tiruan tapi dia tolak gak.. skrg xpe,tapi nak Masuk keje nnt xtau mcm mana plak..huhu.. dah try consult ngn lactation consultant dia kata normal..Ada bby dia Suka bau yg cecair breast keluarkan.mcm amniotic fluid...so bby akan ingat dia still dlm tummy mommy lg.. that's why...

samala..anak lelaki..suka sangat menyusu lama2 sampai melecet..tapi alhamdulillah dia x pernah gigit..skarang dah 1tahun lebih..kita baring je dia selak.. sebenarnya bukan nak susu pon dia nak bau ketiak kita je..kalo x selak siaplah kaki atas muka

2y ago

hihi..ank sy pun sama..dh nk masuk umo 2thun..slalu mintak nk nyusu..kalu dlm kete, kete blum gerak lg dh start baring ats riba mintak susu..rsnya cm dh kurang susu, saje ketagih🤣🤣

newborn ke? normal..dia nak bau air ketuban sama mcm bau susu kita..berak kencing ok x?

dia main² dh tu sis..cm lama je dh sejam..