Anda rasa si kecil 1 tahun boleh makan makanan pepejal dengan baik?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Bergantung kepada makanan

8259 respon

10 Balas

anak saya jenis geli makan cair dan pepejal tetapi anak saya gemar makan biskut,buah dan lauk sj.

Anak saya dia kurang gemar makan nasi. Tapi dia suka makan timun, Dan biskut2

Yes. Baby kalau dr 6months dh blw. Umur setahun confirm dapat makan dgn sgt2 baik

anak sy setahun dh ada 8 gigi..jd dia dh tak suka makanan lembik

Not sure,maybe tergantung makanan tersebut,takut bb tercekik

hrp x picky TAPXTanamera

bergantung kpd makanan

Depend pd mknn

X brpa

Anak sy setahun 3 bulan baru pandai mkn biskut²..walaupun blm ada gigi utk kunyah..