Baby 5 bulan

Bayi 5 bulan asyik meragam je sejak2 ni, tmbh lagi mlm2..dah tukar pampers, letak minyak angin, masih meragam waktu tidur je, ada tak yg berpengalaman kenapa ye..

3 Balas

anak sy pown lebih kurang jgk, semlm kul 9 tido pastu kul 12 bgun kul 2 tido xdan sampai setengah jam. pastu bgun rapat Pah pukul 5lbh baru tido balik😟

Mungkin over tired. Siang cukup tidur?

2y ago

cukup je, sy tak pasti knapa tiba2 2-3 hari ni dia meragam je..selama ni senang je tido kan