Bayi meragam

Hi mommy smua nak tanya Kenapa ya baby nak masuk umo 5 bulan asyik meragam jee. Tidur siang sekejap malam tetap tidur lambat dan asyik meragam menangis. Pampers perut susu semua dah cek dah kasi, tapi tetap meragam. Ade mommies yg tau tak ? #firstmom

3 Balas

beralih bulan kot tuh sis, anak saya dia meragam kot lain pula. jenis nak duk kt luar rumah siang2x, lepas tuh suka bebel2x kalau tak dukung ,🙃 .

sye tgh alami skg. bby 5 bln jgk.. menangis je. nak tdo menangis bgn tdo menangis hmmm . main pun kejap2 je.. ank sis dh ok tak?

tidur malam brapa jam?