Risau, buntu

Mommies, kenapa ye anak meragam asyik nangis² je? Susu bf & fm dah bagi mula² minum lepastu tolak then sambung nangis. Dah mandi, dah tukar pampers tp still menangis. Sy buntu ?

1 Balas

kembung kot, cuba tuam baby kt perut, blkng, kaki ke bawah n tapak kaki...kalau dia kentut tu biasanya, kembung. Lepas kentut tu baby akan minum susu mcm biasa..

4y ago

Mcm baby saya sis,waktu dalam pantang kuat sngt meragam,lepas dua bulan dah ok masuk tiga bulan tak ok dah dia punya nangis sampai suara jdi serak sbb kuat sngt jerit 😅.xtahu dah nk buat apa ni nk masuk 4bulan harap berubahla angin dia haha,apa yg mampu buat tenangkan baby bawak keluar depan rumah kena angin ke.