Hb low klinik by zincofer tp bila mkn je muntah sedangkan sy xde alahan muntah2 semasa pregnant skrg

Baru2 ni sy check up kk dan sy dikenalpasti hb low.. nurse bg sy ubat zincofer.. tp sy xboleh nk mkn ubat tu muntah2.. ada x alternatif lain makan mknn yg kaya zat besi dan xperlu mkn ubat.. hb sy reading 10.9 haritu.. min 11 kan ckit je lg 😞..

8 Balas

sama..Saya pun sekarang 13week doc bagi Zincofer..Bila makan,jadi loya,berpeluh2 lepastuu badan rasa nak demam..Mungkin xrasi agakny Zincofer tuu..