pengalaman

Baru² ni sy bersalin guna kaedah vakum..JD nk tny luka jahitan ambk Mse brp lama nk sembuh..ad mom² pengalaman sama saya ke

1 Balas

harini sy 42 hri..sy bsalin 8/1 aritu..luka xde darah dh luar dh elok kering sepenuhnya xnmpk kesan dh ari ke 17 tu..tp blah dalam vgina mcm blom cantum lgi sy rase pkai jari xsakit..mungkin yg tu amek masa..sbb last check hspital sy tanya luka ade trbuka sket blah dalam tu dr ckp isinya dh kluar sy xtau dia cntum ker x..sy dh buat kje2 rumah cuma berpada2 jgn lasak sgt..