Luka Jahitan..

Nk tanya.. Mcm mne nk bgi cepat sembuh luka Jahitan erk..?? Sya dh 7hari berpantang luka xbaik lagi.. Berapa lama yer luka Jahitan sembuh.??

4 Balas

normal.. dlm 2mngu sis.. kalo konsisten letak ubat yg hospital bekalkan...insyaAllah... semoga dipermudahkan segalanya...

3w ago

Tapi saya hospital tak bekalkan apa apa ubat pun 😣

kalau beranak biasa..cuci luka dgn air rebusan manjakani. Biasa lepas beranak guna air ni then 3 hari sembuh xsakit apa2

2minggu sis. ikut perjagaan juga. dulu saya anak no 2 siap curah ubat kuning kat pad

4mo ago

curah je ke sis? pedih tak lepastu? sbb luka sy still pedih if kena kencing or air

ouh benang jahitan akan tanggal sendri dlm masa dua minggu ya..