Macam takpercaya positif ?

baru test upt pagi tadi . taksangka hasil double line sebab period dah delay 5 hari dah . tq allah tq jugak yang mendoakan sayaa .

Macam takpercaya positif ?
56 Balas

Kena percaya sis🤭..apa2 pun tahniah sis, jaga diri n kandungan tu sebaik mungkin😘

4y ago

huhu tulaa sis terima kasihh yaa sis ☺

tahniah sis, seronoknya, harap sy pn dapat berita gembira mcm sis bulan ni😊

4y ago

amiinn☺️

Tahniah sis.. Jge diri elok2 awal2 pregnant jgn buat keja berat2.. 😊

4y ago

tulaa amin semoga urusan sis di permudahkan amin ☺

Alhamdulillah .. Congrats .. Take care sis ..

Alhamdulillah. Tahniah awk. Jaga diri ya 🌻

4y ago

terima kasih ☺

Alhamdulilah tahniah sis jga diri elok2

Tahniah sis,doa kn sy jg ya,😭😭😭

4y ago

terima kasih . sy doakan awak pun cepat dapat beby yaa . ☺

alhamdulillah tahniah ye sis. take care

4y ago

terima kasih sis . ☺

Hai membe TTC sibling , Tahniah yer

4y ago

Ok bagus tkpa sbb nnti senang misi nk follow up perkembagn kita dgn bayi kita, kalau lmbt buat buku nnti mcm2 kena tnya, buat awal tkpa dh .

Saya pun minta doa dari kamu semua:)

4y ago

Tq sis