pregnant ke

Nak Tanya all mommy's , Saya delay period 5 Hari. Then tadi check upt, negative (xde double line). Perlu tunggu sampai berapa Hari baru boleh test? Risau jugak terlebih excited, last2 x lekat. Last few months, pernah jugak delay for few days, then x lekat. Now ttc, dah setahun lebih kawen. Harap Ada berita baik. Doakan ye

1 Balas

sya 3 hri before sepatuynya piyed, cek upt negative. pastu bila 2 hari lewwt piyed, crk lg samar2. seminggu lewat piyed cek terang benderang 2 line.. cek lagi nnti sis.. moga ada rezeki sis..