33weeks prepare!

Baru siap packing ni haa. Time packing dia punya excited macam kejap lagi kau nak masuk labour room? baru 33weeks baby dah start mengeras. Dengan sepakan nya yg luar biasa tu buat perut aku rasa nak berlubang ? semoga dipermudahkan urusan bersalin ku. Buat mommy kat luar sana dah prepare ke tu, yg due date bulan 4 tu. Semoga dipermudahkan yaa. Amiinn

33weeks prepare!
36 Balas

Jgn bnyk bwk brng msa g hospital sbb dlm blik berslin dia cuma mintk pamper je.. Msa blik pkai sehelai bju je.. Bwk bnyk buat susah awk je nnt.. Pamper je kna bwk lebih lain2 xprlu.. Sy pun sblom ni buat mcm tu lps tu nurs kta xprlu bwk smua ni.. Yg dia nk pamper je.. Buat pnt suami je nnt bwk bag besar

4y ago

Eh eh eh .adik Alif Syukri menyelak Ler..hahaha

sy pun bwk 5bgkus baju bby..Dlm 1bgkus selit pempes+kain bedung+sarung tangan kaki.. sy setle semua ni masa 33w..Bkn apa sng psiapan awl kan smtra badan rsa sihat kasi setle jee.. Skrg sy 37w, hmmm badan dh sakit2, nasib setle kemas dh brg bby n momy..Dh xperlu pikir apa, tinggan bersedia je nk melahirkan,hehe

4y ago

Maaf nk tanya.. Kain bedung tu.. Guna yg sama macam kain lampin tu k?

Kdng pelik dgn org dlm ni.. Bgi pendpt slh tk bgi pendapat pun slh.. Sy just bgi thu ap yg btul n itu yg akn di sruh nurs nnt.. nk ikot atau tk trplng.. Jdi mnusia bia positif.. Klau kita mengigat kn sesama kita bukan memudhkn ke.. Mungkn bgi awk menyusahkan kn..

Semoga dipermudahkan segala urusan sis . saya due date 13 march ni . Doakan sya ye ❤️ semoga urusan persalinan kita semua dipermudahkan amin .

4y ago

Tak lama dah tu sis. Aaminnnn.

sya 1/04..alhamdulillah brg2 smua dh prepare dh siap dlm keta...iyee btul sis..bby dh asyk mngeras dh skrg..smoga d permudahkn urusan kite semua mummy...Aamiin

4y ago

Aamiin...

Hahaha lawak ayat sis! Kita geng la due bulan 4. InshaAllah. Semoga dipermudahkan Allah dalam segalanya. Aaamiinnn3. 🥰🤰🏻🤱🏻

4y ago

Lawak tang sepakan tu ke 😂 sejak kepala dia dah kat bawah. Kaki dia tu asyik nak sepak aje. Sampai time tidur pun dia sepak nya kepala daddy dia bila daddy dia letak kepala kat perut 😂 apapun semoga dipermudahkan urusan yaa

Mcm baby boy aje hehe. Semoga dipermudahkan puan. Sy due bulan 3. Packing dah siap cuma baju sy berpantang tak susun betul2 lg😅🙈

Sy baru 29 mgu pown da start pack skit2.. Da pack baru taw baju baby beli skit sgt.. Haha.. Ckop bulan nnt baru topup lg.. Hehe

Alhamdulillaah Aamiin... Semoga dipermudahkan urusan....sy 34week lom packing LG bj baby nak smbg shopping LG cikit brg baby 🤗

4y ago

Semoga dipermudahkan urusan nabti ❤️

Sama.. Stakat ni masuk kali ke 2 repack smula. Bila mmbeli adjust balik baju yg di pack tu.. Xcited wlpn ank ke 3