33weeks prepare!

Baru siap packing ni haa. Time packing dia punya excited macam kejap lagi kau nak masuk labour room? baru 33weeks baby dah start mengeras. Dengan sepakan nya yg luar biasa tu buat perut aku rasa nak berlubang ? semoga dipermudahkan urusan bersalin ku. Buat mommy kat luar sana dah prepare ke tu, yg due date bulan 4 tu. Semoga dipermudahkan yaa. Amiinn

33weeks prepare!
36 Balas

Sama.. Stakat ni masuk kali ke 2 repack smula. Bila mmbeli adjust balik baju yg di pack tu.. Xcited wlpn ank ke 3