Positive Ke Negative

Baru pagi tadi test UPT sbb lately rasa mcm dah ada byk symptom ibu mengandung. Tp lepas test tak sure pula positive ke negative. Mohon pendapat rakan2. Sy akan rujuk doktor juga la utk lebih pencerahan

Positive Ke Negative
41 Balas

Sy 4 Hari sblm due period dpt mcm Ni.. Alhamdulillah +ve..

Positif.. Mgkin dalam 4minggu.. Alhamdulillah.. Tahniahhh

Tak sure tapi boleh test lagi sekali. InshaAllah positive

Positive. Sy gne yg ni jgk. Mse tu pknen twins lg.

2y ago

Hi sis.. nk tnye.. sis lepas test UPT ni ade test upt lain tk Pastu? Sy test cmni. Sme mcm sis. Tp beli upt lain test negative pulak 😅

Positif tu...nampak cam dua line cuma samar2

Wah positif tahniah.. Sy first pun mcm tu

Positive.. Nnti cek lgi lepas seminggu

Positive rasanya. Nanti check lagi sekali sis

5y ago

Alhamdulillah ni hari ke3 dah cek. Makin terang line dia. Alhamdulillah

Positive... Seminggu lagi cuba test lg..

5y ago

Alhamdulillah. Ye. Mggu depan sy cuba test lagi. Semoga ad rezeki inshaAllah

Positive sis. Check lagi sekali