Positive or negative hcg

Hi mommy . . Nak tanya tadi pagi sy buat test tgk line mcm samar positive. . Bila nk kepastian lg sy beli hcg n test tgk mcm negative . . Sy confius sama ada sy positive pregnant atau x . . Tp perut sy slalu rasa mcm xbrp selesa itu yang check hcg . . Atau patut tunggu lagi 1week ye? . . #pleasehelp #ingintahu

Positive or negative hcg
2 Balas

sis sama mcm saya, sebijik, mula2 samar, cek lg xde double line, smnggu pstu cek lg naik 2 line huhu, anak first bru nk 6 bulan, skrng saya pregnnt dh 6w

Tu la, if tengok yg ada word hcg tu cam samar sikit. Awak try balik la next week.