MACAM MANA NAK TAMBAH SELERA MAKAN

baru ni saya checkup baby dkt KK berat saya turun 700g , doct cakap kena makan 5 kali sehari tapi selera makan buat masa skrg ni (15weeks) langsung takde ? saya puas pujuk tekak ni telan tapi mesti muntah balik , camne nak buat eh ?

2 Balas

Saya Dr Mula mngandung sampailah ke minggu yg ke 16..tkda selera mkn ..berat tk Naik ..Dan yg paling best ,Saya lps ujian minum air gula😂😂.. bila 17weeks , alhamdullillah selera mkn Saya dh blk mcm biasa ,tp still kena kwl sbb takut berat bdn tlbh Naik