ubat

baru baru ni g kk buat buku pink..kk bg pil obimin sje..sy ni mmg dri zmn bjng mmg pyh sket telan ubt ..baik pil kecik ke pil bsr..mmg pyh..lg klo dgn air msk..terkeluar blik..mnum air mnis dpt la jgk tln tp lps tu cpt2 cri pape mknan biar xterkeluar balik..boleh ke mkn obimin ni minum air mnis ptu telan sket biskut ke roti ke..??

2 Balas

Lg bagus amik pil tu dgn jus oren dik.. cepatkan penyerapan.

5y ago

Pilih minuman atau jus yg masam2 dik. Jus delima bole.. akak bt oren sanquick je dik tanpa gula

Jus Oren tp xbole mkn..

5y ago

selain jus oren air buah lain bleh ke?tkot hri2 mnm js oren muak plak