Pil Tambahan Calcium

Hai mommies.. Saya dapat ubat dri kk sllu new obimin tu.. Perlu ke sy bli pil calcium dkt farmasi utk tambahan.. Atau obimin tu dah include calcium.. Then sy setiap hari minum susu fresh milk..

2 Balas

Ada duit lebih bole minum susu fresh milk or HL . Kalau saya makan pill kalsium je beli kt farmasi jimat sikit. Dari awal mengandung jrg nk kene kejang mengkarung sekali dua je tu pun sebab lupa nak makan kalsium . Tp makan kene selang 2 jam lepas makan obimin

minum susu lebih baik dri mbik pil calcium 😊 Sya dlu tdak ambik pil calcium sbb rajin mnum susu walaupun tdal pregnant 😅🤣