Kecewa Dgn Suami

Baru 3 tahun berkahwin dah rasa macam tak bahagia !! Suami tak pernah nak lekat rumah sentiasa dgan adik dia . Sampaikan berbuka pun aku sorang2 dengan baby kat dalam perut nih . Apalah naseb dapat suami semua jenis lebihkan adik sendiri dari ank bini . Adik tu dh besar panjang kot 26 tahun dah aih buatpa nak susah2 tanggung makan minum spend time . Kerja laa cari duit bujang lagi aih boleh hidup yg nak mai ganggu rumah tangga org pasaipa eiii ya allah hati aku ni penuh rasa meluat sedih marah geram pun ada !! Baik aku takpyah ada laki sakitnya hati . Ok done luah

1 Balas

Assalamualaikum, sabar ya, kita pregnant kena banyak sabar dan kurangkan stres. saya pun ad juga mslh dgn suami kdg2, tp cuba tahan juga demi anak dlm rahim. Saya rsa sis dh cuba tpi sy sebut jelah apa yg sy boleh tolong, mungkin boleh bincang lg dgn suami, luahkan baik2, bgtahu dia psl apa yg sis rasa, remind dia psl kandungan dlm rahim tu yg perlukan kasih sayang nnt. Puan sbg isteri yg sedang mengandung pun perlukan kasih syg juga. Remind dia utk balance tanggungjawab dia dgn baik. Lg besar tggjwb dia pd isteri, tak boleh diabaikan, tmbh adik dia dh dewasa tu. Sy doakan semoga dipermudahkan urusan. Dah lambat mungkin balasan sy ni, hopefully skrg makin baik.