Nak luah .

Sedeh sungguh kalau xde duuit sendirikan. Walau suami x pernah berkire. Hidup x pernah rse susah.. tpi tetap inginkan rse duit sendiri.. saat ni aku rase tersepit 😢 bkn sbb x bahagia. Tpi ada insan lain yg perlu aku bahagiakan.. kalau ad duit sndiri xperlu la aku menyusahkan suami 😭 sungguh aku kesal. Semoga jualan aku sentiasa ad pembeli.

1 Balas

sye mcm awk. x kje xde duit sendiri. bru ni bgitau husband nk keje. tpi dia x bagi. so die amek inisiative, beli kn sye bongkah cendawan dlm 300bongkah dulu, sye jaga cendawan tu dkt rumah je sesambil jaga anak. duit hasil jual cendawan tu sye punya, nak buat apa pon die x kesah dgn duit tu. die x amek pon hasil cendawan tu, die cuma keluarkan modal je.

2y ago

haah. tapi kena keluar modal la dulu. setiap minggu dpt hasil. now cendawan mahal, tempat sye boleh pegi rm20 sekilo. jual dkt kedai2 boleh. jual dkt org jual goreng pisang pon boleh. boleh buat cendawan goreng. kalau tgh terdesak tu tuai, buat mkn sendiri pon boleh.