sakit punggung, belakang, otot kaki lemah

Baru 2 bulan lebih , badan dah pandai sakit. Esp. Tidur. Klu bangun konfem sakit blkg. Sapa lagi mcm tu. Sakit tu sampai terhenjut juga nak ke tandas

2 Balas

Saya sakit punggung since 5 bulan. Kalo dduk lantai nak bangun siksa rasa dia. I is ada sediakan grup wasap untuk kita sembang lagi rancak untuk kita bertanya or keep sharing ilmu bermanfaat sepanjang prgnt, ttc & sejak jadi mommy ni. Sangat dialukan mommy to be, ttcian & mommy already tuk join 🤗 Just click this link ☺️ https://chat.whatsapp.com/GC0ByPaLLG830Yfr6zx1xw

saya pun cm ni 😢 baru nak masuk 10weeks