Sakit tulang bawah payudara

Assalammualaikum mummy semua , ada tak yang macam saya sakit tulang bawah payudara dan tula g belakang ? Kalau tidur terlentang tak sakit tapi kalau ngiring dia punya sakit tu Allahuakbar . Sakit start masuk 8 bulan ni , 06/4 saya dah 33 week . Nangis tahan sakit tapi sakit tulang bawah payudara tu sebab apa ye ? Ada sesiapa tahu tak ? Pasti kalau bangun tidur kena suami bangunkan sebab tulang bawah punggung tu sakit sangat sampai bangun nak terjatuh

1 Balas

sakit area situ sakit kat tulang rusuk la kan sis? normal kalau awak rasa sakit kat situ sebab baby makin membesar, ruang untuk organ dalaman kita pun makin sempit.