Sakit Belakang

Skg dah 19 weeks 2 hari ,sakit betul blkg normal ke, nak tidur x ble terlentang klu dah msk trimster ke2 kan trpksa tdr mengiring,ada x cara nak kurangkan sakit tulang belakang#firstbaby

2 Balas

Bantal kena bnyak, dlu time sya pregnant 20week, skit tulang blkang, sya rajin kn dri untuk tidur mengiring kekiri atau kekanan, bantal kena bnyak lh, Satu kat celah kaki bila tdur mengiring, Satu kt blkang, Satu kat celah tangan, Bgi Saya memang slesa lh, and kurang kn angkat benda berat, ckup kn rehat, tu slah Satu effect jga, sbb dlu sya bnyak sngat bergerak, memang skit sngat tulang blkang, Jlan pun terseksa

Apa maksud awak terpaksa tidur mengiring?🤣 time pregnant memang tak boleh tidur telentang, kena tidur mengiring