persiapan baby

barang and keperluan yg perlu di sediakan untuk bayi apa ya? baju? sabun mandian? tak thuu nak bua persiapan mcm mana . sebb sis ni single mom😭

7 Balas

saya beli yang penting2 dulu.. semua beli kt shopee sbb harga rendah sikit berbnding kt kedai baby..sis cuba google list keperluan baby..saya pon guna list tu je cri brg2. napkin baju 10 helai.. mitten n booties 5 pasang topi 2 helai towel 2 helai set mandian beli yg kecik dlu pampers telon wet tissue bedung barut