persiapan barang baby

persiapan barang baby..sapa dh bt persiapan..share plss

10 Balas

Sy ikut checklist ni... Tp xsemua la. Lepas tu dh siap asing dh mana yg nak bawa ke hspital. Asingkan masuk dlm ziplock. Sng nk bg nurse nanti.

bli on9 sikit² start peknen 18w.now 24w almost complete semua.lmbt² tkt kalut.xdan nk mikir.pk nk pack mn nk bwk spital je nti 😅😅

Hi! Di sini ada checklist lengkap untuk persiapan barang bayi, semoga berguna :) https://my.theasianparent.com/checklist-barang-baby

Saya dh siap packing semua.. Smoge baby membesar dgn sihat.. Baby tggu ckup mggu dlu ea bru baby keluar ye #31weeks

Saya 34 minggu dh start packing sikit² .. skrg dh masuk 36 minggu ..tk sabar nk tggu buah hati ni lahir ..

Time masuk LB nurse akn mintax selimut, baju, napkin shj..

4mo ago

ape2 bju pon xpe..sbb baby dibedung

Sya da siap skit2.. Sbb risau tkut brsalin awl

sy br je beli cket2.. start 24wk hr tu..

Skrg dah 70%...beli sikit2... #27weeks

istri