Barang keperluan baby

Assalamualaikum semua...ada tak sini belum beli apa" persiapan untuk baby.. sekarang 27minggu

2 Balas

Waalaikumsalammm. Saya pun belum. Saya due lepas raya, and ada niat nak puasa full. Ada weekend je nak beli barang2 and bulan puasa niatnye taknak shopping apa2 (insyaAllah). Tapi nak start beli barang apa pun taktau. Barang pantang ke barang baby ke semua pun belum 🤣 saya kira, ada 7minggu je nak beli barang tapi nak spring clean rumah dulu, haih banyaknya. Walaupun bukan kita yg buat 🤣 haha

saya start beli masa 33w 🤣